mkb-afval.nl
Blog

MKB-Afval.nl is de oplossing voor uw bedrijfsafval

Elk bedrijf kampt met het probleem van overvolle prullenbakken en het sjouwen met vuilniszakken. Het is een vieze en vervelende klus dat liever niemand van kantoor wilt doen. Ook wij kampten op kantoor met dit probleem. Ik merkte dat iedereen elke maand weer op keek naar het wegbrengen van al het vuil. Toen bedacht ik me dat er vast wel een bedrijf zou zijn die deze klus over zou kunnen nemen. Na even zoeken op het internet kwam ik terecht bij MKB-Afval.nl. MKB-Afval.nl verwerkt het bedrijfsafval voor allerlei ondernemingen. Lees verder om erachter te komen hoe zij te werk gaan en of het ook een mogelijkheid kan zijn voor bij u op kantoor.

Besteed je tijd efficiënter

Vaak heeft iedereen op kantoor minimaal 1x per maand corveedienst en daar wordt niet met plezier naar uitgekeken. Het verzamelen en het weggooien van al het vuil is een wekelijkse klus dat relatief veel tijd in beslag neemt. Het is voordeliger om deze klus uit te besteden aan een partij zoals MKB-Afval.nl, zodat je zelf meer tijd overhoudt voor het belangrijke werk. Hierdoor hoef je niet meer elke week of maand een extra half uur vrij te houden voor het wegbrengen van al het vuil. Zo kan je dus je tijd efficiënter indelen en besteden aan belangrijkere dingen.

Waarom MKB-Afval.nl?

De reden dat ik voor MKB-Afval.nl gekozen heb is dat je heel eenvoudig en vrijblijvend een abonnement kunt afsluiten voor een relatief goedkope prijs. MKB-Afval.nl voorziet u bovendien van advies op maat om te kijken welk formaat rolcontainer het beste bij u past. De abonnementen bestaan uit all-in prijzen. Dat betekent dat je achteraf niet opeens wordt verrast door extra heffingen of toeslagen. Bovendien is het mogelijk om tussentijds uw abonnement te wijzigen. Tevens kunt u zelf aangeven hoe vaak uw container op maandelijkse basis geleegd moet worden. Overigens ontvangt u bij het afsluiten van een abonnement bij MKB-Afval.nl een nieuwe kunststof rolcontainer.

Geen vieze handen meer

Door de verwerking van uw bedrijfsafval uit te besteden aan MKB-Afval.nl krijgt u geen smerig overhemd of vieze handen meer. Bovendien bent u sneller klaar met uw corveedienst en kunt u meer tijd besteden aan de belangrijkere taken van uw werk. Overigens is het ook goedkoper om uw bedrijfsafval te laten ophalen door MKB-Afval.nl in plaats van de gemeente. Mijn ervaring is erg positief en ik raad u aan om te kijken of het ook een mogelijkheid is voor bij u op kantoor. Bekijk gerust het aanbod van de verschillende abonnementen op de website van MKB-Afval.nl.

Laat een antwoord achter