over mij - moederaarde

Over mij

Super leuk dat je even komt kijken op mijn website!

 

Ik ben Luuk en woon in Antwerpen. Ik ben net afgestudeerd aan de universiteit en mag mezelf nu officieel econoom noemen. Alleen is dat eigenlijk niet mijn passie. Zoals de naam van mijn website misschien al verklapt is mijn passie vooral “Moeder Aarde”. En nee, ik ben niet zo’n persoon die alleen maar aan het demonstreren is en een beetje op het geld leeft van de maatschappij. Ik wil mensen via mijn blog helpen om Moeder Aarde weer een beetje beter te maken want zeg nou zelf, het kan bijna niet anders dan dat ze een griepje heeft opgelopen van alle vervuiling die wij als mens de atmosfeer in helpen. Maar wat hoop ik nu precies te bereiken?

Door mijn blog wil ik de mens bewuster maken van groener leven. Je hoeft niet meteen je hele lifestyle om te gooien maar kleine aanpassingen kunnen al een groot verschil maken. Wat dacht je bijvoorbeeld van je afval scheiden, wat vaker de fiets pakken in plaats van de auto, reizen met het openbaarvervoer als je een eindje weg moet, kliekjes eten, recyclen, etc. Als iedereen zo’n kleine aanpassing maakt kan het al een groot verschil overleveren.

Hou me vooral even in de gaten en hopelijk kunnen we Moeder Aarde een beetje beter maken want nogmaals; we hebben er maar één!