Blog

Varen onder het genot van jouw trouwe viervoeter.

Soms is het gezelschap van jouw trouwe viervoeter alles wat je wilt. Het liefst neem je hem ook overal mee naartoe. En dat is ook helemaal niet erg. Je past jezelf dan ook altijd aan om jouw hond mee te nemen. Stiekem is dat ook wel gezellig en hoef jij jouw hond niet alleen thuis te laten. Dus stiekem maak je een win win situatie.

Maar waar neem jij jouw hond allemaal mee naar toe?

Samen varen.

Nou is het natuurlijk leuk, wanneer je zelf veel van varen houdt om daarbij ook jouw viervoeter mee te nemen. Maar zoals iedereen weet aan boord, moet iedereen een zwemvestje aan. Zo ook jouw trouwe viervoeter. En laat ook daar nou eens een mooi zwemvestje voor zijn. Ja, het wordt allemaal gemaakt en het is er allemaal.

Hurtta.

Een van de merken die leuke zwemvestjes voor jouw trouwe viervoeter maken is Hurtta. Een ideaal merk dus om naar te kijken wanneer jij een zwemvestje wilt uitzoeken voor jouw trouwe viervoeter. En het voordeel aan Hurtta? Het maakt niet alleen zwemvestjes maar ook waarmee vestjes en andere tuigjes die jij kan gebruiken voor jouw viervoeter. Dus wil jij een leuk en handig tuigje voor als je een wandeling gaat maken, dan heeft Hurtta die ook voor jou. 

Ben jij de persoon die jouw trouwe viervoeter ook mee op vakantie neemt, dan kan je een cooling down vestje aanschaffen. Erg handig wanneer je op vakantie gaat naar een land dat warmer is dan het weer dat wij kennen en je trouwe viervoeter ook gewend is. Met dit vestje kan jouw viervoeter gemakkelijker afkoelen. Dus eigenlijk heeft Hurtta alles.

Maar om terug te komen op het onderwerp. Varen onder het genot van jouw trouwe viervoeter. Heb jij dan ook nog ander gezelschap mee dat er van houdt om van de boot te springen en te gaan zwemmen. Laat ze dan ook lekker gaan, wanneer dat natuurlijk mogelijk is. Er is niets leukers dan op een warme zomer dag in het water te springen en te genieten van het water. En wat de hond betreft. Die kan ook wel een water duik gebruiken wanneer het warm is. En aangezien hij ook een zwemvest aan heeft, is het al helemaal geen probleem. 

Dus wanneer neem jij jouw trouwe viervoeter gezellig mee op een dagje uit. Laat je niet afschrikken door het water, want jouw kameraad is daar zeker tegen bestemd.

Laat een antwoord achter